Optimere dit golfspil

Øg din slaglængde og forebyg skader med målrettet fysisk træning. Sport og Fitness Højbjerg ved fysioterapeut Sandro Kjær Giusio tilbyder et træningsforløb på 8 uger til den almene golfspiller, der vil forbedre sit golfspil.

Golf er en eksplosiv sport i slagene op til greenen. Det kræver god stabilitet fra flere muskelgrupper, både for at yde stor kraft og ikke mindst for at undgå skader. Derfor kan man få et stort udbytte af målrettet træning i et fitnesscenter, blot få gange ugentlig.

Da man laver sit slag til samme side, vil der være risiko for en asymmetrisk krop, hvilket øger din risiko for skader. Her kan styrketræning hjælpe til at genoprette symmetrien ved at træne de muskler, der bliver efterladt ved ensidige bevægelser.

8 ugers træningsforløb målrettet golf

1. Indledende konsulation, udarbejdelse af træningsprogram samt
Der tages udgangspunkt i dit niveau og intensitet. Du får udarbejdet et struktureret og målrettet træningsprogram med de fysiske øvelser fysioterapeuten anbefaler. Du får samtidig en grundig gennemgang af øvelserne i træningssalen.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine mål. Der vil være personale til stede i fitnesscentret på skemalagte tidspunkter i form af en fysioterapeut og/eller rehabiliteringsinstruktør.

2. Midtvejsevaluering og opfølgning mht. fysisk træning:
Efter 2-4 ugers træning vil der blive en opfølgning. Her kan man øge niveauet, korrigere fokus/øvelser og evt. supplere med flere øvelser mv.

3. Afslutning og selvtræning:
Vi reflekterer over træningsforløbet og du bliver “klædes på” til selv, at varetage din supplerende golf-træning fremadrettet.

Book tid til afdækkende samtale samt planlægning af træningsforløb på mail: hoejbjerg@sportogfitness.dk

Priser

Priser:  
Golf-træning i 8 uger for ikke medlemmer i Sport og Fitness
kr. 999,-
Golf-træning i 8 uger for medlemmer i Sport og Fitness
kr. 599,-

Book tid til afdækkende samtale samt planlægning af træningsforløb på mail: hoejbjerg@sportogfitness.dk