Holdbeskrivelser

cykel-motionBodybike: Er holdtræning på special-designede cykler hvor du tages igennem forskellige former for øvelser. Instruktøren bruger musik og positiv verbal motivation, for at få dig til at yde dit optimale. Fokus er et boost til forbrændingen og konditions-træning i form af intervaltræning. Cycling inddeles i 2 niveauer: Cycling 1 – og Cycling øvede.

Yoga: Yoga er det perfekte træningssystem, fordi du får trænet hele kroppen. I både mere statiske yogaformer, hvor du arbejder længe i en stilling ad gangen, og mere dynamiske yogaformer, hvor stillingerne kædes sammen, og du bevæger dig med åndedrættet, bærer du din egen kropsvægt.

GYM/Body Fit: Alle hold for dig som ønsker at forbedre din muskelstyrke/udholdenhed, samt træne de store muskelgrupper som ben, baller, mave, ryg og arme. Du vil få trænet de store muskelgrupper igennem en række styrkeøvelser til go’ musik, og da der er fokus på styrkeudholdenhed, vil der være mange gentagelser af samme øvelse. På holdet arbejdes der med vægtstænger med skiver og instruktøren forklarer grundigt teknikken til alle øvelserne og hjælper med at rette din teknik udervejs. Du justerer selv hvor tung din vægtstang skal være og derfor tilpasse niveauet til netop dig. Et hold hvor alle kan være med.

Holdtrænings regler

  1. Du skal reservere plads på de hold som du ønsker at deltage på
  2. Af reservering på hold skal ske senest 2 timer før holdstart.
  3. Undlader du at fremmøde uden først at af reservere din plads på et hold, gives der en bøde på 20 kr. pr. lektion som trækkes via betalingsservice. Har du et kontant medlemskab trækker vi en dag og har du klippekort trækker vi et klip.
  4. Du skal fremmøde i receptionen senest 10 minutter før holdstart. Alle ledige pladser, samt ikke fremmødte pladser på hold frigives 10 minutter før holdstart.

styrketraening-boldBody Toning: Body toning er holdtræning af 75 min. varighed, der tager dig igennem opvarmning, træning, cool-down og udstrækning. Body toning inkorporerer elementer fra yoga, puls, core, styrketræning samt afstresnings- og balanceøvelser på sjov og hyggelig vis. Det er for dig, der ønsker at få dækket alle dele af en god træning på én gang. Holdet er egnet til alle aldersgrupper og fokuserer på at bruge hele kroppen gerne ved hjælp af vægte, step, bolde og elastikker varierende fra gang til gang alt sammen til den muntre lyd af gamle klassikere, charmerende latinske toner og nye radiohits, så man går herfra med et smil på læben. 

Pilates: Pilates er en motionsform, der går ens muskler lange og smidige, samt toner din krop. Ved træning med Pilates får du, i et yderst roligt tempo, arbejdet med de funktionelle bevægelser samt forbedret din krops holdning og balance.

Metcon: Metcon er en form for interval træning, høj intensitet træning, hvor man får pulsen helt op i det røde felt. Opbygningen af Metcon er relativ simpel á 40 sekunders hårdt arbejde á 20 sekunders hvile, 3-4 øvelser (hvor man skifter mellem øvelserne)- dvs. 12-16 min.

MBL (mave, baller og lår): Som navnet fortæller, koncentreres alle anstrengelser om området mellem bryster og knæ. Dog først efter en kort opvarmning. Der bruges mange forskellige redskaber her. Det kan være elastikker, bodybarrer og tubes.

MBL, som det også kaldes, er en slags bodytoning uden træning af overkroppen, men med en meget effektiv op-stramning af de punkter, som mange kvinder er lidt ømme over for. Her kræves der ingen rutine, selv den grønneste nybegynder kan deltage.

Core og Puls:  Træning af kroppens core som er kroppens kerne og omtales ofte som kroppens korset. Kroppens core eller muskelkorset består af de fire bugmuskler og den nedre rygmuskulatur. Træningen foregår ofte på gulv og på en corebold. Coretræningen kombineres i “Core og Puls” med pulsfremmende øvelser.